Direct door naar content
Woongroepen de Olmen en Villa Oki gaan 2022 sportief van start!  afbeelding nieuwsbericht

Woongroepen de Olmen en Villa Oki gaan 2022 sportief van start!

25 februari 2022

Een mooie bijdrage vanuit het lokaal sportakkoord Gooise Meren laat de bewoners van woongroep de Olmen en Villa Oki dit jaar werken aan een sportief en gezond jaar.

Dit voorjaar maken de bewoners o.l.v. Team Sportservice 't Gooi een aantal weken lang kennis met diverse sporten. Daarna volgt een periode van 10 lesweken verzorgt door de lokale sport- en beweegaanbieders uit Gooise Meren. Zo maken de sport- en beweegaanbieders kennis met diverse doelgroepen en kunnen zij hun aanbod en vereniging promoten. Ook is het mogelijk voor de deelnemende sport- en beweegaanbieders een cursus te volgen om zich te ontwikkelen tot een inclusieve vereniging/sportclub. Deelname is gratis.

Ben je nieuwsgierig naar de cursus? Of wil je jouw vereniging aanmelden? Dat kan bij regiocoördinator aangepast sporten 't Gooi Alexandra Ochsendorf via e-mail aochsendorf@teamsportservice.nl of 06 11 42 13 27. 

 

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: