Direct door naar content
Gratis Webinar subsidies en fondsen voor aangepast sporten - Donderdag 31 maart 2022 afbeelding nieuwsbericht

Gratis Webinar subsidies en fondsen voor aangepast sporten - Donderdag 31 maart 2022

01 maart 2022

Jij bent iedere dag bezig om Woerden, Stichtse Vecht of De Ronde Venen een beetje sportiever, leefbaarder en unieker te maken. Een leukere plek om te leven, te wonen en te werken, ook voor mensen met een beperking.

Wist je dat de kans dan óók groot is dat je in aanmerking komt voor allerlei subsidies en fondsen? Wil je daar meer over weten, meld je dan aan voor de gratis Webinar! Team Sportservice is al meer dan 25 jaar actief in de wereld van het aangepast sporten en weet waar en op welke manier, jij voor jouw sporters én activiteiten extra financiële ondersteuning kunt verkrijgen.

De Webinar subsidies en fondsen is ideaal om inzicht te krijgen in de subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie en activiteiten voor mensen met een beperking. Daardoor ben je minder afhankelijk van andere financieringsbronnen, zeker in de onzekere corona-tijdperk. Na afloop weet je waar je de subsidiemogelijkheden kunt vinden en wat er komt kijken bij het aanvragen van subsidies en fondsen.

Aanmelden kan via mhartman@teamsportservice.nl

Graag vermelden: Naam, emailadres, vereniging / organisatie, jouw rol en evt. sportbond.

 

Volg onze Facebookpagina Uniek Sporten Utrecht-West voor alles op het gebied van aangepast sporten! 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: