Direct door naar content
StoneCityRun & StoneCityWalk afbeelding nieuwsbericht

StoneCityRun & StoneCityWalk

01 december 2023

Loop over de historische wallen, het park en natuurlijk het centrum van Steenwijk! Als deelnemer aan de Novon StoneCityRun beleef je een afwisselende ronde met veel publiek, entertainment en gezelligheid!

Afstanden StoneCityRun
De Novon StoneCityRun bestaat uit verschillende afstanden, daarnaast is er de StoneCityWalk.

1,5 km (5 t/m 8 jaar)     
3 km (Vanaf 8 jaar)
5 km (Vanaf 8 jaar)                  
5 km iRun2BFit
10 km (Vanaf 12 jaar)                             

De start vindt plaats bij Rabo theater De Meenthe en de finish is op de Markt in Steenwijk.

StoneCityWalk (3km)
Wandel over de historische wallen, het park en natuurlijk het centrum van Steenwijk in een gezellig gezelschap! Als deelnemer aan de NovonStoneCityWalk beleef je een afwisselende ronde met veel publiek, entertainment en gezelligheid! De start vindt plaats bij Rabo theater De Meenthe en de finish is op de Markt in Steenwijk.
Als deelnemer word je optimaal voorbereid door middel van diverse wandelmomenten welke door de organisatie van Stichting Stone City Run en Steenwijkerland United worden georganiseerd.
Na jouw inschrijving neemt de organisatie contact met je op! De afstand van de StoneCityWalk is 3 km en deelname is kosteloos.

Ren en/of wandel mee tijdens deze mooie en gezellige events. Ook mensen met een beperking zijn van harte welkom om deel te nemen. Deelname in een rolstoel of wheeler is toegestaan, maar neem hiervoor wel vooraf contact op met de organisatie

Inschrijven voor de StoneCityRun en/of de StoneCityWalk kan via www.stonecityrun.com 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: