Direct door naar content
Elektrische rolstoelhockeyers sluiten aan bij hockeyvereniging Upward afbeelding nieuwsbericht

Elektrische rolstoelhockeyers sluiten aan bij hockeyvereniging Upward

29 januari 2014

Op 2 februari organiseert Upward zaalhockey wedstrijden. Op deze dag is ook een demonstratiewedstrijd rolstoelhockey te zien. En krijgen valide spelers van Upward de kans te ervaren hoe het is om in een rolstoel te hockeyen. De demonstratiewedstrijd is een aftrap voor het nieuwe seizoen 2014/2015. Dan zullen de rolstoelhockeyers onderdeel worden van de reguliere hockeyvereniging Upward. ISVA brengt vier teams mee, waarvan het 1e en 2e team in de landelijke hoofd- en overgangsklasse spelen. Het 3e en 4e team spelen in de regioklasse.

Coach Dick Cochius: "Een mooie ontwikkeling voor beide partijen. Het is belangrijk dat regulier en aangepast sporten samen gaan. In een echte inclusieve samenleving hoort iedereen erbij en deel je wat je samen als passie hebt: hockey."

De demonstratie wedstrijd is van 12.30 tot 13.30 uur op Valkenhuizen, Sporthal 4 Beukenlaan 15 6823 MA Arnhem. Wie nieuwsgierig is naar rolstoelhockey of wil kijken hoe de spelers van Upward het er in een rolstoel van afbrengen is welkom.

Aanbevolen berichten

JongPIT: perspectief met chronische aandoening

Youtuber maakt vette offroad rolstoel

Probeer sporten met visuele beperking uit!

Zoeken

De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×