Direct door naar content
SPECIAL GYM in de Wieringermeer afbeelding nieuwsbericht

SPECIAL GYM in de Wieringermeer

17 maart 2022

Beste kinderen, ouders/ verzorgers en belangtellenden,

 We zijn trots te kunnen vertellen dat we vanaf 1 maart een aanbod voor SPECIAL GYM,  aangepast sporten voor kinderen met een beperking, binnen Advendo gaan uitvoeren.

Afgelopen zomer hebben Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer(SSWW) en Team Sportservice Schagen(TSS) een aantal lessen verzorgd voor kinderen met een fysieke, sociaal emotionele en/of ontwikkelingsachterstand. Dit is zo goed bevallen en er was zoveel vraag dat we dit aanbod graag structureel willen aanbieden in de Wieringermeer. Advendo is de partner die dit zal uitvoeren. Locatie en trainer zijn gevonden dus we kunnen van start!

Hoe zit dit er praktisch uit:

  •  Start 5 maart
  •  Dag: zaterdag 1x per 14 dagen
  • Tijd: 11.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: gymzaal Kreileroord.
  • Leeftijd: 6 tot +/- 14 jaar.

Datum lessen tot de zomervakantie:

5 maart / 19 maart / 2 april / 16 april / 30 april /  14 mei / 28 mei / 11 juni / 25 juni / 9 juli

Onder enthousiaste leiding van Sandra de Hart een ervaren bewegingsagoog, met kennis van de doelgroep, gaan de jongeren twee wekelijks een uur sporten waarbij plezier en ontmoeten voorop staat. We houden de groepen klein zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Daarom is de maximale groepsgrootte 10 deelnemers.

Kosten;

De jongere mag 2 x komen voor een gratis proefles en is het aanbod passend dan kunt u zich opgeven via de website van Advendo.

Het lidmaatschap bedraagt 10.00 euro per maand en wordt 1x per maand gefactureerd. Dit bedrag bestaat uit de contributie voor de lessen en de verplichte KNGU afdracht waartoe wij verplicht zijn. Naast de contributie zullen er geen verder kosten zijn en opzeggen kan per kalendermaand. Er wordt 10 maanden contributie geint. In verband met vakantie en eventuele uitval zal geen factuur worden verstuurd in de maanden juli en augustus.   

De maanden MAART, APRIL, MEI en JUNI geven wij 50% korting op het contributiebedrag om zo iedereen kennis te kunnen laten maken met het aanbod.

Mocht u uw kind willen aanmelden van een proefles dan kunt u dit doen via de mail: info@advendo-gym.nl zodat wij weten op welke kinderen we kunnen rekenen. Ook voor meer informatie kunt u kijken op de website of mailen naar bovenstaande emailadres.  

Met vriendelijke groet bestuur en leiding en ook namens de partners,

Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer /  Team Sportservice Schagen / GV Advendo. 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: