Direct door naar content
Goalball Waalwijk op zoek naar extra trainer(s)! afbeelding nieuwsbericht

Goalball Waalwijk op zoek naar extra trainer(s)!

17 maart 2022

Houd jij van een uitdaging, teams en spelers (mannen en vrouwen) die zich steeds meer willen ontwikkelen? Vind jij het leuk en interessant om spelers naar een nog hoger niveau te tillen als het gaat om spelinzicht, tactiek, kracht en uithoudingsvermogen?

De teams trainen iedere woensdagavond van 19.00u tot 20.45u in de Gymzaal Juliana van Stolbergschool in Waalwijk. Daarnaast spelen de teams in de Nederlandse competitie en neemt er ook een team deel aan de competitie in België.

Ook als je weinig ervaring hebt met de sport, ben je welkom! Er is de mogelijkheid om een opleiding te volgen en uiteraard met de trainingen al mee te draaien. Al doende leert men!

Kom een keer langs, train mee en ontmoet de spelers, trainers en begeleider!

Nieuwsgierig?! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel van Bijnen, voorzitter van de vereniging, via voorzitter@goalballwaalwijk.nl.

En neem ook vooral een kijkje op de website www.goalballwaalwijk.nl.

*Goalball is een werp-balsport, oorspronkelijk bedacht voor mensen met een visuele beperking. Twee teams van drie spelers zitten tegenover elkaar in een veld van 18 bij 9 meter. Elke speler heeft een afgeplakte bril op, zodat hij of zij niets kan zien. De bal met belletjes van 1250 gram wordt met kracht over de grond van het ene team naar het andere geworpen. Zodra je de worp van de tegenstander hoort stort je je ter aarde om die aansuisende bal uit het 9 meter brede doel te houden. Snel oprapen en teruggooien, in de hoop dat je tegenstander z'n verdediging na de worp nog niet op orde heeft. Of pak de bal en sluip in twee seconden naar de andere kant van het veld en lanceer een verrassingsschot uit een onverwachte hoek.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: