Direct door naar content
Special Olympics sporters zijn ‘altijd winnaar’  afbeelding nieuwsbericht

Special Olympics sporters zijn ‘altijd winnaar’

18 maart 2022

De Special Olympics Nationale Spelen Twente 2022 komen steeds dichterbij. Dit sportevenement voor sporters met een verstandelijke beperking wordt van 10 tot en met 12 juni georganiseerd in 14 Twentse gemeenten. Om alvast in de stemming te komen is afgelopen week een videoclip gelanceerd met de toepasselijke titel ‘Altijd een winnaar’.

Tijdens de Pre-Games in september was het nummer met zanger Edwin van Hoevelaak al even te horen, maar nu kun je het nummer online zo vaak terugluisteren als je wil. En natuurlijk heel hard meezingen met de tekst. 

28 ambassadeurs

De songtekst van ‘Altijd een winnaar’ is geschreven aan de hand van letterlijke woorden van de Special Olympics ambassadeurs: Maartje, Teun, Marjolijn, Wessel en Laxmi. In de videoclip schitteren een groot aantal van de 28 ambassadeurs ook met Edwin van Hoevelaak. Het nummer laat precies zien waar de Special Olympics voor staan, want het sportevenement zet alle deelnemers op het podium als winnaar!

Heb jij ook al zo’n zin in de Special Olympics?

Bekijk de videoclip hieronder:

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: