Direct door naar content
Heb jij zin om lekker mee te voetballen bij DBS? afbeelding nieuwsbericht

Heb jij zin om lekker mee te voetballen bij DBS?

24 maart 2022

Voetbal vereniging DBS in Eindhoven is op zoek naar jongeren die lekker willen voetballen!

Lekker voetballen!

Lekker voetballen, dat is waar het bij de G-Teams van DBS om draait.

 

Even voor de duidelijkheid, G voetbal staat niet synoniem voor voetbal voor gehandicapten. Zo dat punt is nu ook al getackeld, maar voor wie is het dan wel?

 

Voetballen bij een van de G teams van DBS is bedoeld voor alle kinderen en jong volwassenen die één ding belangrijk vinden, lekker voetballen!

Als het voor je voelt dat je niet lekker met je team mee kan omdat het bijvoorbeeld te druk in je hoofd is, je een beperking hebt die het moeilijk maakt om soepel te bewegen of het niet helemaal snapt waarom anderen je niet laten meespelen in het team of dat je een syndroom hebt en bang bent dat anderen er iets van vinden DAN kan je bij de G teams van DBS gewoon langskomen voor lekker voetballen!

 

Lekker voetballen, dat is wat de jongens en meiden van het G2 team het liefste doen op de zaterdagochtend in competitieverband. Hier meten ze hun krachten en aangeleerde tactieken met andere teams uit de regio. Ook de trukendoos wordt veelvuldig opengetrokken samen met de vaardigheden die op de woensdagavond in de wekelijkse training is geoefend.

 

Dus als je gewoon lekker voetbal wil spelen met anderen die je accepteren zoals je bent en geen vragen stellen die je niet wil, kom dan gewoon eens op de woensdagavond of zaterdagochtend kijken naar lekker voetballen op het sportpark van DBS aan Het schaapsdijk in Eindhoven (wijk Meerhoven) tegen Veldhoven aan.

Wil je meer informatie ontvangen? Mail ons via Gteams@vvdbs.nl

Tot snel en alvast de sportieve groeten van alle jongens en meiden van de Gteams van DBS!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: