Direct door naar content
Sporten en bewegen onder begeleiding bij Formupgrade in Arnhem afbeelding nieuwsbericht

Sporten en bewegen onder begeleiding bij Formupgrade in Arnhem

01 november 2013

Vanaf 7 november is het mogelijk om te gaan sporten onder begeleiding van Brichbouw sportondersteuning bij beweegcentrum Formupgrade (Onder de Linden 21A in Arnhem). Onder intensieve begeleiding kunnen mensen met een beperking gaan sporten. De daaraan gekoppelde lessen/trainingen worden verzorgd op de donderdagavond van 18.30-19.30 uur. In november is er een gratis proeftijd! Kijk voor meer informatie op de website van Brichbouw of neem contact op via 06-10777728.
 

BrichbouW (vrij vertaald Bruggenbouwer) sportondersteuning is een initiatief van de ervaren bewegingsagogen Richard te Selle en Boudewijn Inja. De 3 fase bruggenbouwmethode is speciaal ontwikkeld om gezamenlijk met de sporters te kijken naar hun (sportieve) mogelijkheden en niet te denken in beperkingen. Zodoende wordt hun persoonlijke sportwens in het reguliere sportcircuit met de juiste begeleidingswijze op ieders eigen individuele niveau ingevuld.

Sportondersteuning is er voor mensen met een beperking. De beperking kan zowel een verstandelijke (voor zowel hoog als laag niveau maken wij een programma op maat), als lichamelijke, als visuele beperking of en combinatie hiervan zijn. Ook mensen uit het autistisch stoornis spectrum (ASS) of met een bijzondere gedragsstructuur (bijvoorbeeld een negatief zelfbeeld), kunnen zodoende de juiste extra benodigde begeleiding krijgen en toch net zoals jij en ik lekker gaan sporten in de sportschool.
Terug naar nieuwsoverzichtAanbevolen berichten

Band ENORM brengt met ‘Up’ unieke ode aan Nederlandse rolstoelbasketbalsters

Prominente sporters wagen zich aan rolstoelhandbal in Scheveningen

Word fitter, vrolijker en zelfstandiger met de School for Sport & Health

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×