Direct door naar content
Workshop: Sporters in een rolstoel, hoe voelt dit en wat zijn drempels? afbeelding nieuwsbericht

Workshop: Sporters in een rolstoel, hoe voelt dit en wat zijn drempels?

04 april 2022

Op donderdag 21 april, vanaf 19:00, organiseert Uniek Sporten regio Arnhem een bijeenkomst met als thema “de avond van de Unieke Sporter”. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en natuurlijk mensen met een beperking. Want samen zorgen we er voor dat sporten en bewegen mogelijk is voor iedereen, ongeacht handicap of beperking. Tijdens deze avond worden er vier workshops aangeboden.

"De beste manier om werelden bij elkaar te brengen is door te ervaren." Tijdens de workshop 'Sporters in een rolstoel, hoe voelt dit en wat zijn drempels?' gaan we ervaren hoe het is om in een rolstoel te zitten. Dit gaan we doen doormiddel van een rolstoelvaardigheidstraining. Hoe neem je een drempel in een gebouw, wat als je een helling af moet en en hoe moet je balanceren? Ervaar hoe het is om in een rolstoel te bewegen, zodat jij je beter kan inleven in de rolstoelsporter.

Aanmelden
Enthousiast geworden? Bekijk de andere workshops en meld je dan aan door een mail te sturen naar regioarnhem@unieksporten.nl o.v.v. de avond van de Unieke Sporter en vermeld aan welke twee workshops je wilt deelnemen. . 

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: