Direct door naar content
Kom je (met je klas) het water op? afbeelding nieuwsbericht

Kom je (met je klas) het water op?

04 april 2022

Van 12 tot en met 15 april staat de Aanloophaven van Zeewolde bol van de watersport. Kom je (met je klas) mee het water op?

Op dinsdag, woensdag en donderdag, kunnen basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Ook na schooltijd en op vrijdag is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water.

Ook voor kinderen met een extra hulpvraag
Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Ook voor kinderen met een beperking of extra hulpvraag is er de mogelijkheid om aangepast te zeilen. We vragen u daarvoor contact op te nemen met info@optimistontour.nl, zodat we persoonlijk kunnen afstemmen welke behoefte er is. Zo is er bijvoorbeeld niet in elke situatie een zwemdiploma vereist.

In de bijlage vind je een extra uitnodigingsbrief. Kom je het ook een keer proberen?

De organisatie van Optimist On Tour is in handen van Watersportvereniging Zeewolde. Grenzeloos Bewegen kan samen met de instructeurs van het Watersportverbond zorgen voor extra ondersteuning.

Wist je dat:

  • Je op 12, 13 en 14 met je hele klas kunt komen. Maar ook na schooltijd?
  • Je op 15 april ook individueel kunt 'boeken'?
  • De Watersportvereniging doorlopend aanbod heeft voor deelnemers met een beperking?

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: