Direct door naar content
Optimist on Tour Zeewolde afbeelding nieuwsbericht

Optimist on Tour Zeewolde

12 april 2022

In april meren we als eerste aan in Zeewolde bij WV Zeewolde! Overdag op dinsdag, woensdag en donderdag, komen er basisschoolleerlingen van groep 5 t/m groep 8 kennis maken met kanovaren, suppen en zeilen. Na schooltijd en op vrijdag is er ruimte voor alle kinderen uit de omgeving om gratis kennis te maken met de watersport. Op vrijdag zullen er ook andere watersport aanbieders in de aanloophaven te vinden zijn waar je kennis mee kunt maken. Een extra grote watersportdag dus!

Onder begeleiding van enthousiaste gecertificeerde instructeurs leren de kinderen op een veilige en enthousiaste manier kanovaren, suppen en zeilen in een Optimist. Ook voor kinderen met een beperking is er de mogelijkheid om aangepast te zeilen. We vragen je daarvoor contact op te nemen met info@optimistontour.nl, zodat we persoonlijk kunnen afstemmen welke behoefte er is. Zo is er bijvoorbeeld niet in elke situatie een zwemdiploma vereist. Daarnaast kunnen kinderen verschillende proefjes doen in het waterlaboratorium om op een speelse manier meer te leren over water. Kom je het ook een keer proberen?

Locatie:
Aanloophaven Zeewolde

Zie voor meer informatie: Optimist On Tour

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: