Direct door naar content
Multisport- en Cultuurdag voor doven en slechthorenden in Almere afbeelding nieuwsbericht

Multisport- en Cultuurdag voor doven en slechthorenden in Almere

04 mei 2022

NOTEER ALVAST IN JE AGENDA!

Op zaterdag 18 juni 2022 is er een multisport- en cultuurdag in Almere. Speciaal voor mensen die doof of slechthorend zijn. Van jong tot oud én met of zonder sportervaring. Op deze dag kun je meerdere sporten uitproberen. Voor kinderen en jongeren zijn er daarnaast creatieve workshops. Zo kun je al spelend en ontdekkend kennis maken met kunst en cultuur.

Locatie:       Sporthal Haven in Almere, Parkwerf 138

Tijd:            10.00 – 14.00 uur

Toegang:     gratis

Tolken zijn aanwezig. Je mag ook zelf een buddy meenemen en hij of zij mag natuurlijk ook meedoen.

Laat weten of je belangstelling hebt!

Je kunt nu al laten weten of je meedoet. Dat kan door een mail te sturen naar info@gehandicaptensport.nl onder vermelding van ‘multisportcultuurdag’. Je ontvangt medio mei een mail met meer informatie over het aanbod en hoe je je kunt inschrijven.

Informatie voor trainers en sportaanbieders

Ben je sportaanbieder of trainer in de regio Almere? Dan is het mogelijk een sportactiviteit aan te bieden. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om voorafgaand een deskundigheidstraining te volgen over het begeleiden van dove en slechthorende sporters. Interesse? Neem dan contact op via de mail: info@gehandicaptensport.nl.

Organisatie

De dag wordt mogelijk gemaakt door Gehandicaptensport Nederland, Gemeente Almere, Kleur in Cultuur, De Schoor Almere en Deelkracht.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: