Direct door naar content
Play Unified op de club en op school  afbeelding nieuwsbericht

Play Unified op de club en op school

05 mei 2022

Sporters met en zonder verstandelijke beperking die samen sporten op de sportclub: dat is Play Unified! Door sporters met en zonder verstandelijke beperking samen te laten sporten, hopen wij op een echte inclusieve clubcultuur. Zo leren leden elkaar kennen, herkennen, kunnen ze samen sporten en elkaar toejuichen. Sport is bij uitstek een plek waar wederzijds respect en begrip ontstaat en dat juichen wij bij Special Olympics graag toe!

Play Unified activiteiten zijn een goede voorbereiding voor de G-sporters die meedoen aan de Nationale Spelen in Twente en ze zorgen voor meer zichtbaarheid binnen de club en op school. Wil jij met jouw club of school ook Play Unified sporten? Dat kan! Check dan playunified.nl/op-de-club voor samen sporten op de club, of playunified.nl/op-school voor meer informatie over Play Unified op de school.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: