Direct door naar content
Rolstoelvaardigheidstraining in Groningen afbeelding nieuwsbericht

Rolstoelvaardigheidstraining in Groningen

11 mei 2022

Maak je gebruik van een handbewogen rolstoel en zou je willen leren om beter rolstoel te rijden? Tijdens de rolstoelvaardigheidstraining van het WheelchairSkillsTeam ga je samen met specialiseerde ervaringsdeskundigen aan de slag om je rolstoeltechniek te verbeteren. De training bestaat uit vier lessen van elk twee uur, waarbij je leert om drempels, hellinkjes, stoepjes en trapjes te rijden. Behalve dat het je rolstoelvaardigheid vergroot, helpt deze training je ook op weg naar een zelfstandiger leven. Groningen Lokaal Sportakkoord en de Beweegcoach Inclusief Sporten en Bewegen van de gemeente Groningen ondersteunen deze training. 

Praktische informatie: 
De lessen worden gegeven op woensdag 25 mei, 8 juni, 22 juni en 6 juli, van 13:00 uur tot 15:00 uur. 
Deelname aan de training kost 80 euro. 
De training is voor volwassenen die gebruik maken van een handbewogen rolstoel, eventueel met ondersteuning van e-wheels. 

Inschrijven: 
Meer informatie over het WheelchairSkillsTeam en de rolstoelvaardigheidstraining vind je op www.wheelchairskillsteam.nl. Via de agenda op de website van het WheelchairSkillsTeam kun je je aanmelden voor de training in Groningen (het gaat om “Groningen groep 2, van 13:00 uur tot 15:00 uur"). 

Wees er snel bij, want het kan soms hard gaan met de aanmeldingen. 

Bij vragen kun je altijd even mailen naar info@wheelchairskillsteam.nl 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: