Direct door naar content
Vrijwilligers gezocht voor Super-G op 29 mei! afbeelding nieuwsbericht

Vrijwilligers gezocht voor Super-G op 29 mei!

18 mei 2022

Super-G is één van de grootste nationale multisport-evenementen voor mensen met een verstandelijke of lichte fysieke beperking in Nederland. Op zondag 29 mei komen kinderen en volwassenen uit binnen- en buitenland naar de regio ‘s-Hertogenbosch om met elkaar de strijd aan te gaan. En wat bijzonder is: deelname is gratis. Kijk voor informatie op www.super-g.nl.

Toernooisporten
Betrokken verenigingen en organisaties organiseren op hun eigen sportcomplex: voetbal, tennis, basketbal, paardrijden,  wandelen, judo, hockey, darten en petanque. Ruim 400 deelnemers beleven een super gezellige en sportieve dag.

Activiteiten voor niet-sporters
Ook voor mensen met een beperking (en familie) die niet deelnemen aan een van de toernooisporten is er wat te doen. Op alle locaties organiseren we side-events en sportclinics die gezellig en leuk zijn om aan mee te doen.

Wij hebben jou nodig
Om alles goed te laten verlopen tijdens het sporten en bij de side-events hebben wij veel vrijwilligers nodig.  Vind jij het leuk om 29 mei te zorgen dat het Super-G toernooi een succes wordt? Geef je op via sporten@super-g.nl of bel 06-52585263 | 06-30009824.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: