Direct door naar content
Vrijwilligers gezocht voor Super-G op 29 mei! afbeelding nieuwsbericht

Vrijwilligers gezocht voor Super-G op 29 mei!

18 mei 2022

Super-G is één van de grootste nationale multisport-evenementen voor mensen met een verstandelijke of lichte fysieke beperking in Nederland. Op zondag 29 mei komen kinderen en volwassenen uit binnen- en buitenland naar de regio ‘s-Hertogenbosch om met elkaar de strijd aan te gaan. En wat bijzonder is: deelname is gratis. Kijk voor informatie op www.super-g.nl.

Toernooisporten
Betrokken verenigingen en organisaties organiseren op hun eigen sportcomplex: voetbal, tennis, basketbal, paardrijden,  wandelen, judo, hockey, darten en petanque. Ruim 400 deelnemers beleven een super gezellige en sportieve dag.

Activiteiten voor niet-sporters
Ook voor mensen met een beperking (en familie) die niet deelnemen aan een van de toernooisporten is er wat te doen. Op alle locaties organiseren we side-events en sportclinics die gezellig en leuk zijn om aan mee te doen.

Wij hebben jou nodig
Om alles goed te laten verlopen tijdens het sporten en bij de side-events hebben wij veel vrijwilligers nodig.  Vind jij het leuk om 29 mei te zorgen dat het Super-G toernooi een succes wordt? Geef je op via sporten@super-g.nl of bel 06-52585263 | 06-30009824.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: