Direct door naar content
Oranjefestival Speciaal Voetbal Witkampers Laren (gld.) afbeelding nieuwsbericht

Oranjefestival Speciaal Voetbal Witkampers Laren (gld.)

23 mei 2022

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. In 2016 zijn we bij de Witkampers in Laren begonnen met Speciaal Voetbal. Dit is voor kinderen vanaf 6 jaar met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Hierbij kan ook worden gedacht aan jongeren met autisme, ASS of een andere gedrag- of concentratiestoornis (ADHD,ADD).

Om verschillende redenen kunnen deze kinderen vaak niet meekomen in het reguliere voetbal. Om geïnteresseerde jongens en meiden uit deze doelgroep de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert Witkampers op zaterdag 11 juni een uniek Oranjefestival op het Leussinkpark aan de Holterweg 47 in Laren. Dit evenement vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur.

Oranjefestival

Witkampers werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform van de KNVB staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op Witkampers komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit de Witkampers volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival. Maar ook zonder opgave ben je van harte welkom op 11 juni!

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met Witkampers contact opnemen. Dit kan via Bert Gotink: speciaalvoetbal@witkampers.nl of 06 22840750 of via www.witkampers.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: