Direct door naar content
Woensdag 1 juni is de internationale Dag van het Kind. afbeelding nieuwsbericht

Woensdag 1 juni is de internationale Dag van het Kind.

23 mei 2022

Doe mee aan de PowerrrActie op 1 juni!

Woensdag 1 juni is de internationale Dag van het Kind.

Die middag vragen wij extra aandacht voor onze missie. En roepen we kinderen op om geld in te zamelen voor het Jeugdfonds door hun talent te laten zien. Het wordt een actie dóór kinderen, vóór kinderen.

Hoe kunnen kinderen meedoen?

Alle kinderen kunnen meedoen door hun sportieve of creatieve skills te laten zien. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, gaat naar het Jeugdfonds. Danoontje, bedenker van de PowerrrActie, doet zelf ook mee; zij doneren 10% van al hun omzet in juni aan het Jeugdfonds 💪.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Kijk op de infographic voor een stappenplan en voorbeelden van wat je zou kunnen organiseren.
  • Bespreek het met de kinderen en bedenk een leuke actie om geld op te halen voor het Jeugdfonds.
  • Ga naar powerrractie.nl en klik op DOE MEE. Daar kun je je eenvoudig aanmelden.
  • De eerste 200 kinderen die meedoen krijgen een toffe limited edition PowerrrActie pet. Op de pet een QR-code, zodat fans heel makkelijk kunnen doneren als ze dat willen.
  • Met deze actie maakt jullie club ook nog kans op extra publiciteit, want desgewenst brengen we de media op de hoogte van jullie deelname. De leukste acties komen misschien wel in het Jeugdjournaal op 1 juni!
  • Belangrijk: deelnemen aan de actie kost jullie niets en levert hopelijk veel op, zodat nog meer kinderen lid kunnen worden van een sport- of cultuurclub. We organiseren dit ook om kinderen meer bewust te maken van het feit dat dit voor veel leeftijdsgenoten niet vanzelfsprekend is.

 

Heb je vragen of een idee dat je wilt bespreken? Neem contact op communicatie.nederland@jeugdfondssportencultuur.nl o.v.v. PowerrrActie.

Meld je club nu aan op powerrractie.nl. Alvast hartelijk bedankt dat jullie ook meedoen!

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: