Direct door naar content
Unieke Rusheuvel Run afbeelding nieuwsbericht

Unieke Rusheuvel Run

01 mei 2022

De Unieke Rusheuvel Run is terug! En het wordt leuker dan ooit! Op vrijdag 1 juli organiseren we voor de tweede keer deze sportieve run op Sportpark Rusheuvel. Deelnemers worden uitgedaagd om een parcours af te leggen waarbij ze onderweg diverse hindernissen, obstakels en sportactiviteiten tegenkomen. Het parcours wordt zo ingericht dat iedere deelnemer, ongeacht beperking, het kan afleggen.

Bomvol obstakels en activiteiten!
De Unieke Rusheuvel Run is volledig uitgezet op Sportpark Rusheuvel en heeft een ‘urban’ karakter. De bewegwijzerde route loopt dwars over het sportpark. Daarbij komen de deelnemers een aantal bestaande hindernissen, verhogingen, trappen of soortgelijke obstakels tegen die bedwongen moeten worden. Daarbij is er altijd de mogelijkheid om deze over te slaan. Hoe het parcours er dit jaar uitziet, houden we nog even geheim. Daarover volgt in de komende periode meer informatie.

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Stef Theijssen.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: