Direct door naar content
Bemmelse G-hockeyers ontvangen winnende cheque afbeelding nieuwsbericht

Bemmelse G-hockeyers ontvangen winnende cheque

18 maart 2015

De G-hockeyers van MHC Bemmel 800 hebben de UNIEKE SPORTFOTO actie gewonnen. Deze actie werd eind vorig jaar gestart op de Facebookpagina van Uniek Sporten (sportloket aangepast sporten). Een maand lang kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete foto. Het bleef lang spannend tussen de vijf kanshebbers, maar uiteindelijk kregen de G-hockeyers uit Bemmel de meeste stemmen.

Deze actie werd georganiseerd door Uniek Sporten. Doel ervan is meer aandacht te krijgen voor het sporten van mensen met een beperking. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! RSR Revalidatieservice B.V., partner van Uniek Sporten reikte op 11 maart jl. de sportcheque van € 400,- uit. De G-hockeyers gaan hiermee samen een leuke activiteit organiseren. Verder werd er tijdens deze avond natuurlijk fanatiek gehockeyd.

Tekst van MHC Bemmel 800 bij winnende foto:
Bemmel Breekt Los! Elke woensdag trainen wij met een enthousiaste groep jongeren en begeleiders op het hockeyveld. Weer of geen weer, de G-hockey is altijd aanwezig. De Tikkies en de Rennies lopen eerst altijd lekker warm en oefenen daarna de push, schuifslag en de ruitenwisser. Als afsluiting spelen we een onderlinge wedstrijd. We hebben twee wedstrijd teams, die eens in de maand met veel strijdlust de andere G-hockeyteams uit de regio tegemoet treden. Bemmel breekt los, dus wees gewaarschuwd!

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten

100 helden finishen Onbeperkte Elfstedentocht

Ontdek je mogelijkheden met capoeira

Kom naar de KPN Voetbalvriendendag!

Zoeken
De website wordt doorzocht
Sluit zoeken×