Direct door naar content
Motivation to Move afbeelding nieuwsbericht

Motivation to Move

27 mei 2022

De Mentelity Foundation, van paralympisch snowboardster Bibian Mentel, organiseert 6 t/m 12 juni 2022 de Motivation to Move week. Tijdens deze week kan iedereen deelnemen waarbij de focus ligt op de doelgroep tussen de 7 en 30 jaar met een lichamelijke uitdaging. Iedereen kan GRATIS verschillende sporten komen uitproberen op een laagdrempelige, gezellige en veilige manier. Alle activiteiten zijn ook beschikbaar voor rolstoelgebruikers en het doel van de week is om iedereen te motiveren om in beweging te komen.

Hieronder staat het programma beschreven van de Motivation to Move week, in de bijlage vindt u een flyer met het programma. Verderop in de mail is een link toegevoegd naar de website waar meer informatie te vinden is en ingeschreven kan worden.

Voor meer informatie over de Motivation to Move week en het kunnen inschrijven kunt u klikken op de volgende link:https://mentelityfoundation.org/motivate/motivation-to-move-week/

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: