Direct door naar content
Uniek Sporten Uitleen in Zaanstad afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Uitleen in Zaanstad

03 juni 2022

Inwoners van Zaanstad met een permanente beperking kunnen GRATIS een sporthulpmiddel lenen via Uniek Sporten Uitleen. Dit draagt bij aan het doel van Fonds Gehandicapten Sport om de sportparticipatie van mensen met een beperking te verhogen.

Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past.

Uniek Sporten Uitleen is meer dan een uitleenservice voor de sportrolstoelen of handbikes, het is een mobiliteitsgarantie. De sporter krijgt advies over het sporthulpmiddel en het gebruik ervan. Het middel wordt persoonlijk gepast en afgesteld op je wensen en tijdens de uitleenperiode is technische service en onderhoud beschikbaar.

Uniek Sporten Uitleen is bedoeld voor (jong)volwassenen die om te kunnen sporten zijn aangewezen op een rolstoel, handbike of loophulpmiddel. Kijk op www.unieksporten.nl/uitleen voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: