Direct door naar content
Kom naar onze stand op de Support Beurs! afbeelding nieuwsbericht

Kom naar onze stand op de Support Beurs!

09 juni 2022

Van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni wordt in Jaarbeurs Utrecht weer de Support Beurs gehouden. Dit is hét event dat onbeperkte mogelijkheden laat zien voor iedereen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving. De twintigste editie van deze beurs heeft een vol programma vol leuke activiteiten en veel inspiratie. Bij de stand van Uniek Sporten kun je alles te weten komen over sporten met een beperking en maak je kans op mooie prijzen!

‘Ervaar onbeperkte mogelijkheden op Support’ is het motto van de Support Beurs. Dat kun je vrij letterlijk nemen, want op de beursvloer kun je vooral ook heel veel doen. Op alle vier de beursdagen staan allerlei activiteiten op het programma speciaal voor jou. Je kunt bijvoorbeeld rolstoelen testen op het testparcours en bij het Skills Event XL kun je je rolstoelvaardigheden verbeteren. Verder kun je op de skibaan kennismaken met skiën, snowboarden en zitskiën. Op een sportveld worden ook nog clinics verzorgd in rolstoeltennis, rolstoelbasketbal en boccia. Er is zelfs een crossfitruimte ingericht voor demonstraties en het zelf proberen van deze fitnessvorm.

Kom langs bij Uniek Sporten!

Uniek Sporten is natuurlijk ook aanwezig op de Support Beurs met een eigen stand, die mogelijk is gemaakt door Welzorg. Bij die stand kun je sport- en beweegadvies op maat krijgen. Wil je weten welke sport bij jouw beperking zou kunnen passen? Een regioconsulent kan je hier verder helpen met advies en informatie en kan je meenemen in de Sportzoeker.

In de stand kun je ook informatie en advies krijgen over het lenen en aanschaffen van sporthulpmiddelen via Uniek Sporten. Welzorg zorgt dat daar ook twee hulpmiddelen staan zodat je een idee hebt van het aanbod van Uitleen.

Winactie!

Als je toch bij ons langskomt kun je ook gelijk meedoen aan een toffe winactie met mooie prijzen. Je maakt dan kans op o.a. een midweek of weekend in één van de mooie huisjes in Europarcs of een meet & greet met Paralympisch kampioen Jetze plat!

Kom je ook naar de Support Beurs? Het standnummer van Uniek Sporten is 07.D068. Ga voor meer informatie en gratis aanmelden naar: supportbeurs.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht Aanbevolen berichten
Programma van:
Partners: