Direct door naar content
Inclusief Sport Festival - De Derde Helft | USV Hercules (10 juli 2022) afbeelding nieuwsbericht

Inclusief Sport Festival - De Derde Helft | USV Hercules (10 juli 2022)

13 juni 2022

Op zondag 10 juli bestaat 'De Derde Helft' bij Hercules precies 3 jaar en dat willen we natuurlijk graag vieren. 
Samen met SportUtrecht en Utrecht900 stelt Hercules die dag zijn sportcomplex open voor mensen die vanwege hun beperking minder makkelijk kunnen sporten en bewegen. In een gezellige en ontspannen sfeer willen we mensen uitnodigen om ieder op zijn eigen niveau mee te doen.

Er worden diverse clinics gegeven om u te laten kennismaken met diverse paralympische sporten zoals; goalball en blindenvoetbal. Ook kunt u de wat traditionele sporten beoefenen zoals voetbal, (dynamic) tennis en tafeltennis. U kunt meedoen aan een uitdagende 7-kamp. Koffie/thee en de lunch wordt u aangeboden door Utrecht 900 en USV Hercules.

Het sportcomplex van USV Hercules bevindt zich op de Voorveldselaan 2 te Utrecht. Voor meer informatie over deze dag of voor aanmelding kunt u mailen naar infoderdehelft@usvhercules.nl of kunt u bellen naar Fons Visser (0616792203). (activiteiten) Begeleiders en mantelzorgers zijn welkom om mee te doen. We stellen het zeer op prijs dat u bij aanmelding aangeeft met hoeveel personen u komt!

Tot 10 juli bij USV Hercules!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: