Direct door naar content
Kom een sporthulpmiddel proberen tijdens de Vuelta Fietshub (25 juni 2022) afbeelding nieuwsbericht

Kom een sporthulpmiddel proberen tijdens de Vuelta Fietshub (25 juni 2022)

17 juni 2022

Op zaterdag 25 juni van 10:00-16:00uur is de Vuelta Fietshub op de Marco Pololaan in Kanaleneiland. Speciaal voor dit event sluiten er experts van Welzorg en Uniek Sporten uitleen aan.

Wil jij graag een hulpmiddel proberen, of meer informatie over een hulpmiddel? Kom dan langs tijdens de Vuelta Fietshub. Ook de regio sport consulenten van SportUtrecht sluiten aan om vragen en advies te geven over jouw sportbehoefte. 

De Vuelta Fietshub is een rondreizend mini festival dat De Vuelta Fietshub is een rondreizend dorp. Een minifestival, waar urban sports, fietsen, kunst, cultuur en feest samen komen. Loop naar binnen door de toegangspoort van de Vuelta Fietshub en waan je in een dorp met eigen regels. Een plek middenin jouw wijk, waar verleden, heden en toekomst samen komen. Waar we samen het feestjaar 2022 vieren!  

Kijk voor meer informatie op: https://vueltafietshub.nl/locatie-kanaleneiland-marcopolo/ of neem contact op met de regio consulenten (Lisette of Tom).

Graag zien wij jullie op zaterdag 25 juni!
 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: