Direct door naar content
Kom sporten proberen bij de inclusieve TT Run! afbeelding nieuwsbericht

Kom sporten proberen bij de inclusieve TT Run!

17 juni 2022

Komende zaterdag 18 juni is de TT Run op het beroemde TT-circuit van Assen. Dit is een inclusief hardloopevenement omdat iedereen mee kan doen, dus ook met een handbike, wheeler of framerunner. De inschrijving voor de run is al gesloten, maar ook als je niet deelneemt kun je op het circuit genoeg beleven. Op het TT-terrein heeft Assen Sportstad namelijk een hele beleefmarkt ingericht waar je allerlei aangepaste sporten kunt proberen.

Tijdens de TT Run kun je de hele dag allerlei unieke sporten beleven, dus vooral zelf uitproberen! Dat is dus een mooie gelegenheid om eens te kijken welke sport bij jou en je beperking past. Je kunt bij de beleefmarkt bijvoorbeeld rolstoelbasketbal, zitvolleybal en showdown doen. En er zijn specialisten aanwezig die alles weten over sporten met autisme. Voor iedereen is er wat te doen dus!

Tafelgesprekken

Behalve sporten uitproberen kun je ’s middags tijdens de TT Run ook met experts in gesprek gaan over inclusief sporten. Tijdens een aantal tafelgesprekken kun je jouw ervaring als sporter met een beperking delen: waar loop je tegenaan of hoe maak jij sport nog toegankelijker op je vereniging? Je kunt ook al je vragen over sporten met een fysieke of verstandelijke beperking stellen aan de experts.

Kom je ook langs? Assen Sportstad wil je graag ontmoeten en met je in gesprek gaan over sprotmogelijkheden. De toegang is gratis. Ga voor meer informatie naar: Assensportstad.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: