Direct door naar content
Het CAP zomerfeest komt er weer aan! afbeelding nieuwsbericht

Het CAP zomerfeest komt er weer aan!

28 juni 2022

In de tweede week van de zomervakantie (25 tot en met 29 juli) organiseert Stichting CAP het CAP Zomerfeest op de Maartenshoeve (Nijmegen/Ubbergen).

Uiteraard staan de paarden deze dagen centraal. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd zoals een voltige les, een bos rit, parcours in de bak, koetsritten of dierenverzorgingslessen. We gaan op speurtocht, knutselen en doen spellen en we verzorgen samen de manege.

Belangrijk om te weten

  • Minimale leeftijd is 6 jaar; de deelnemer kan zelfstandig zitten en naar het toilet. Als er continue zorg nodig is komt er een eigen begeleider mee.
  • De kosten voor een feestdag is € 80,-- per dag. Voor drinken, snacks en lunch wordt gezorgd. De lunch voor de begeleiding kunt u apart reserveren à € 7,50 per persoon.
  • Per dag is er plaats voor een beperkt aantal kinderen, zodat we aan alle kinderen alle ruimte en aandacht kunnen geven. Meerdere dagen inschrijven is zeker mogelijk.

Heb je zin om lekker buiten (bij heel slecht weer ook binnen) bezig te zijn deze zomer?

Vul dan snel onderstaande gegevens in voor jouw aanmelding! Ik wil inschrijven!

Na inschrijving ontvang je binnen 10 werkdagen per e-mail een aparte bevestiging met de betaalinstructie. Jouw inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.

Hartelijke groet,
Team Stichting CAP

Maartenshoeve | Hengstdal 3 | 6574 NA Ubbergen
info@stichtingcap.nl

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: