Direct door naar content
Dag van de Sport afbeelding nieuwsbericht

Dag van de Sport

07 juli 2022

Uniek Sporten doet zaterdag 27 augustus mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is. Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi onze sport is organiseren we op zaterdag 27 augustus de Dag van de Sport. Deze dag zetten meer dan 25 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil.

Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben. 

Wat gaan we doen?
In en om sporthal de Walvis laten wij zien wat wij de Beverwijkers allemaal te bieden hebben. We hebben een leuk aanbod voor senioren, uniek sporters, jong volwassenen en de jeugd. 

Kom vooral ervaren tussen 10 en 16 uur in de Walvis: sportinstuif voor alle leeftijden!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: