Direct door naar content
Framerunning voor volwassenen gaat na de zomervakantie door! afbeelding nieuwsbericht

Framerunning voor volwassenen gaat na de zomervakantie door!

17 juli 2022

Afgelopen maanden heeft er een pilot Framerunning voor volwassenen plaatsgevonden op het atletiekveld bij Sportpark Heerenmäten in Zevenaar. Vijftien enthousiaste deelnemers uit de brede regio, hebben aan deze pilot deelgenomen. Zowel deelnemers als organisatie waren zo enthousiast dat er na de zomervakantie een doorstart plaatsvindt. Lees meer over deze pilot in dit nieuwsbericht.

Op woensdag 7 september zal de eerste training na de zomervakantie plaatsvinden, op wederom Sportpark Heerenmäten in Zevenaar. De trainingen zijn iedere woensdagochtend van 11.30 uur tot 12.30 uur. Het vervolg zal tot eind november 2022 duren, daarna zal er een korte winterstop zijn. 

AANMELDEN
Heeft u niet deelgenomen aan de pilot, maar bent u wel geinteresseerd in de aankomende trainingen? U kunt meer informatie opvragen via Jacqueline van Pelt, van Liemers Breedtesport (voorzitter.jacq@deliemersbreedtesport.nl). Bij aanmelding van de trainingen wordt u lid van Atletiek Vereniging de Liemers (€40,- per kwartaal), en neemt u een abonemment bij fysiotherapie de Romei (€17,50 per maand). Indien u een chronische code heeft vanuit de zorgverzekering, betaalt u alleen het lidmaatschap van de Atletiek Vereniging.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: