Direct door naar content
Breng beweging in je zomer! afbeelding nieuwsbericht

Breng beweging in je zomer!

18 juli 2022

Breng beweging in je zomer en doe mee aan onze wekelijkse wandel- of fietschallenge! Regelmatig wandelen of fietsen is goed voor je hart- en bloedvaten, het verhoogt je weerstand en het draagt bij aan een gezonde leefstijl. Bovendien word je er vrolijker van. Doe jij ook deze zomer mee aan onze wekelijkse challenge? Wij dagen je uit!

Hoe doe je mee aan de challenges?

  • Bekijk de komende zes weken elke maandag de nieuwe challenge via Facebook of Instagram;
  • Ga iedere week wandelen of fietsen en voer de challenge uit;
  • Deel het resultaat van jouw challenge door te mailen naar info@unieksportenbrabant.nl of via social media met #unieksportenbrabant.

Ondersteuning vanuit Uniek Sporten Brabant

Wil jij graag gebruik maken van gratis ondersteuningsmogelijkheden voor deze challenges? Onze beweegcoaches helpen graag! Klik op deze link om in contact te komen met een beweegcoach in jouw regio! Zo kunnen ze bijvoorbeeld helpen met het vinden van een trainingsmaatje voor de zomerchallenges. Ook na de challenges staan zij voor jou klaar! Zo maken we samen #brabantsterkerdoorsport.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: