Direct door naar content
Nationale Sportweek Programma afbeelding nieuwsbericht

Nationale Sportweek Programma

16 september 2022

Van vrijdag 16 tot en met zondag 25 september vindt de negentiende Nationale Sportweek plaats. Sportorganisaties, verenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders binnen de sportsector vieren in het hele land de start van het sportseizoen en organiseren allerlei sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om samen te sporten en bewegen.

#elkeminuuttelt

Tijdens de Nationale Sportweek wil Team Sportservice provincie Utrecht laten zien dat het niet uitmaakt hoe je beweegt, als je maar beweegt! Iedere minuut die je beweegt doet iets met je. Dat geldt voor iedereen. Ongeacht leeftijd, achtergrond of beperking. Ga jij samen met Team Sportservice provincie Utrecht in jouw gemeente voor de meeste beweegminuten? Team Sportservice provincie Utrecht houdt bij hoeveel beweegminuten de gemeente maakt. Iedere (actieve) minuut maakt de beweegwinst per gemeente groter!

Nationale Sportweek programma

In de jouw gemeente staan er diverse sport- en beweegactiviteiten op het programma. Doe jij ook mee tijdens de Nationale Sportweek?

Bekijk hier het activiteitenoverzicht.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: