Direct door naar content
Doe mee met de wielerclinic!! afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de wielerclinic!!

30 augustus 2022

Heb jij een visuele beperking en ben je tussen de 12 en 20 jaar oud? Heb je het altijd al eens willen fietsen op een racefiets? Lekker racen met de wind door je haren?  Pak dan je kans en kom op 1 oktober aanstaande naar de Nedereindse Berg in Utrecht om dit tijdens de wielerclinic uit te proberen. Meld je aan door te mailen naar: avbommel@bartimeusfonds.nl. Deze clinic wordt georganiseerd door het Bartiméus Fonds in samenwerking met de KNWU, wielervereniging Het Stadion, Bartiméus en Visio.  

 

Wat gaan we doen?  

Tussen 10 en 12 uur krijg je informatie over de mogelijkheden binnen de wielersport en ga je samen fietsen met een ervaren piloot (voorrijder op de racefietstandem). Wij zorgen voor een racefietstandem en een fietshelm. Dus het enige wat jij mee hoeft te nemen is jezelf in een sportieve outfit. De clinic sluiten we af met een lunch in het clubhuis van Het Stadion. Dan is het tijd om ervaringen te delen, gezamenlijk af te sluiten en naar een wedstrijd van tandems te kijken die op het clubparcours start om 12.15.  

 

Ben je enthousiast geworden?  

Heeft de clinic je nog enthousiaster gemaakt over de sport dan dat je al was? De KNWU helpt je graag verder! Je kunt bijvoorbeeld een tandem in bruikleen krijgen om het langere tijd uit te proberen, samen met de KNWU piloten vinden om te blijven fietsen en aansluiting vinden bij een wielervereniging bij jou in de buurt! Is je interesse gewekt, heb je vragen of wil je jezelf of je kind graag aanmelden? Laat het weten via: avbommel@bartimeusfonds.nl  

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: