Direct door naar content
G-Sportdag regio Haaglanden afbeelding nieuwsbericht

G-Sportdag regio Haaglanden

01 september 2022

Iedereen kan sporten; beweeg jij mee tijdens de G-Sportdag?

 

Op zondag 4 september organiseert de projectgroep ‘Inclusief sporten en bewegen regio Haaglanden’ een G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking (16+) bij korfbalvereniging Refleks in Rijswijk. Deze sportdag wordt georganiseerd voor inwoners met een beperking uit de gemeenten Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Den Haag, Lansingerland, Zoetermeer, Wassenaar, Midden-Delfland en Delft. Het belooft een sportieve, maar vooral gezellige dag te worden. Op deze sportdag kunnen de deelnemers kennis maken met diverse sporten die worden aangeboden, zoals: dansen, voetbal, judo, hockey, karate, bootcamp en korfbal. Ook is er een veld vol met spelletjes! Het doel van de sportdag is een dag vol plezier en sportiviteit. Als afsluiter komt zanger Ronnie Ronaldo optreden en gaan we feesten! Alle deelnemers krijgen een T-shirt en medaille! De dag start om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Aanmelden voor de sportdag is verplicht en kan via: www.senw-lv.nl/senc. Deelname is gratis.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via inclusiefsportenregiohaaglanden@outlook.com of bel naar 06-21717210.

 

Voor de sportdag zijn wij nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die kunnen komen helpen. Wil jij de deelnemers een lach op hun gezicht bezorgen? Neem dan contact op met Lars van Benten via 06-11032034.

 

Doe jij ook mee? Tof!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: