Direct door naar content
Multisportdag voor mensen met een visuele beperking in het Noorden op zaterdag 22 oktober in Groningen! afbeelding nieuwsbericht

Multisportdag voor mensen met een visuele beperking in het Noorden op zaterdag 22 oktober in Groningen!

14 september 2022

Op zaterdag 22 oktober 2022 

10.00 uur tot 14.30 uur Groningen

locatie: Alfa College Sport & Bewegen

Kardingerweg 48, 9735 AH Groningen

Aanmelden via www. zichtbaarsportief.nl/multisportdag of 030 3077890

Georganiseerd door de Beweegcoach inclusief sporten en bewegen van Huis voor de Sport Groningen, Alfa College en Zichtbaar Sportief! 

Iederéén moet zonder belemmeringen kunnen sporten en bewegen, ongeacht of je een beperking hebt of niet. Voor veel mensen die blind of slechtziend zijn, is dit echter niet vanzelfsprekend. Zij lopen door hun beperking vaak tegen obstakels aan, zoals het vinden van de sport die bij hun past of het reizen naar de sportclub.

Daarom organiseren we op zaterdag 22 oktober een sportevenement in Groningen waar mensen die blind of slechtziend zijn, verschillende sporten kunnen uitproberen, zoals taekwondo, blindenvoetbal, goalball, fitness, judo en dansen. Mocht iemand na afloop één van de sporten willen beoefenen, dan helpen we met het vinden van een vereniging in de buurt. Deelname aan dit evenement is gratis! Meer informatie vind je via: https://zichtbaarsportief.nl/multisportdag/

 

 

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: