Direct door naar content
Ontdek jouw sport tijdens de Nationale Sportweek! afbeelding nieuwsbericht

Ontdek jouw sport tijdens de Nationale Sportweek!

15 september 2022

Morgen start weer de NOC*NSF Nationale Sportweek! Van 16 tot en met 25 september worden dit jaar weer allerlei activiteiten georganiseerd om jou kennis te laten maken met de voordelen van sport. Sportverenigingen zetten hun deuren open zodat jij kunt proeven aan wat voor sport bij jou past. Op het programma staan ook allerlei sportmarkten en clinics voor sporters met een beperking!

Wat doet sport met jou? Misschien moet je dat nog ontdekken, dan is de NOC*NSF Nationale Sportweek een perfecte kans om dat te gaan onderzoeken. Sport geeft vele voordelen: het maakt je gezonder, weerbaarder, blijer, fitter en vrijer. Het geeft je ook meer zelfvertrouwen, het maakt je socialer en je kunt er nieuwe vriendschappen door op doen.

Jayson ontdekte rolstoelbasketbal

Jayson Wijnen heeft die voordelen van sport al ontdekt. Hij kwam kort geleden in aanraking met rolstoelbasketbal en was direct verkocht: “Dit wil ik nog zo lang mogelijk blijven doen!”

Vier de sport!

Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek kun jij net zo’n ontdekking doen als Jayson. Door het hele land wordt van alles georganiseerd om de sport te vieren. Alphen aan den Rijn, Amstelveen, Dordrecht en Lelystad hebben als host cities dit jaar een uitgebreid programma, maar ook in de rest van het land zetten sportverenigingen de deuren open.

Ga voor het volledige programma van de gemeenten bij jou in de buurt naar NOCNSF.nl/nationale-sportweek

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: