Direct door naar content
Doe mee met de NN Egmond Heroes Run afbeelding nieuwsbericht

Doe mee met de NN Egmond Heroes Run

16 september 2022

Met het najaar in zicht breekt een periode aan met allerlei mooie hardloopevenementen. Op zondag 8 januari is zo’n klassieker onder hardlopers: de NN Egmond Halve Marathon. Iedereen met een beperking kan ook onderdeel zijn van dit bijzondere evenement dankzij de NN Egmond Heroes Run. Iedereen kan meedoen: het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, mentale uitdagingen hebt of totaal iets anders.

De NN Egmond Halve Marathon staat bekend om het zware parcours met veel kilometers over het strand, maar daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Het parcours van de NN Egmond Heroes Run is zo toegankelijk mogelijk gemaakt zodat iedereen mee kan doen. Je loopt een ronde van 1,8 km of 3 km door het dorp van Egmond. Wil je liever niet alleen lopen, dan kan dat ook! Je buddy krijgt dan geen startnummer maar loopt mee ter begeleiding.

Medaille voor de echte Egmond Heroes

Je wordt opgevangen vanaf de centrale parkeerplek waar je vervolgens met een bus naar de start wordt gebracht. Tegelijk met de kwart marathonlopers ga je van van start op het Urban Parcours door de winkelstraat. Bij de finish ontvang je een medaille en kun je laten zien dat je een echte Egmond hero bent.

Deelname aan de NN Egmond Heroes Run is gratis. Er is plek voor 75 deelnemers.

Ga voor aanmelden en meer informatie naar deze website

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: