Direct door naar content
Nazomerse gezelligheid op de nazomermarkt in Laren afbeelding nieuwsbericht

Nazomerse gezelligheid op de nazomermarkt in Laren

30 september 2022

Op een regenachtige, maar gezellige zaterdag 17 september stond Team Sportservice samen met Sportief en Gezond BEL op de nazomermarkt in Laren.

Op de deuntjes van live muziek konden de inwoners van Laren verschillende activiteiten doen. Sportief en Gezond BEL zorgde voor een pittig, maar mooi sportparcours en liet ze vervolgens hun eigen smoothie-fietsen. Team Sportservice liet ze ervaren hoe het is om een beperking te hebben. Rolstoelen waren meegenomen en inwoners werden uitgedaagd om zich hierin over de markt te bewegen, of tegen elkaar te racen. Ook waren er brillen die visuele beperkingen nabootste, wat het vangen van een bal een stuk lastiger maakte. 

Naast veel gelach waren er ook opmerkingen te horen als ‘je kan eigenlijk echt veel met dit ding’ en ‘oh, het lijkt me echt heel vermoeiend om dit te hele tijd te zien’. Opmerkingen die typerend zijn voor onze sportvisie; Sporten met een beperking is soms lastig, maar er is echt heel veel mogelijk! 

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: