Direct door naar content
Webinar over sport en bewegen met een dwarslaesie afbeelding nieuwsbericht

Webinar over sport en bewegen met een dwarslaesie

05 oktober 2022

Een dwarslaesie mag geen belemmering vormen om te gaan sporten of bewegen. Toch kun je dat zelf misschien wel zo ervaren. Het kan dan helpen als je meer te weten komt over jouw mogelijkheden en wat passende sporten zijn. Op woensdag 19 oktober geven we daar vanuit Uniek Sporten uitgebreid advies over in een webinar van Fit for Life.


Regelmatig bewegen brengt vele voordelen met zich mee. Je wordt er gezonder en fitter van. Je voelt je vaak een stuk vrolijker én je doet nieuwe contacten op. Dat is natuurlijk mooi, maar dan moet je nog wel weten wat voor sport bij jou past. Dat kan met een dwarslaesie nog een zoektocht zijn. Als je dan jouw sport hebt gevonden dan is de kans groot dat je daar ook nog een specifiek sporthulpmiddel als een sportrolstoel of handbike voor nodig hebt. Bij al die vragen kan Uniek Sporten je helpen.

Webinar

Uniek Sporten biedt ondersteuning bij het vinden van een passende sport met behulp van de sportzoeker. En we helpen ook bij het uitlenen of aanschaffen van sporthulpmiddelen. In een webinar van Fit for Life zal dit complete pakket aan bod komen zodat je een goed beeld hebt van hoe jij (weer) in beweging kunt komen. Ook zal er voldoende tijd zijn om al jouw vragen te beantwoorden.

Fit for Life

Fit for Life is een programma van Coloplast met als doel mensen met een darm- en/of blaasprobleem te ondersteunen fit(ter) door het leven te laten gaan. Coloplast streeft ernaar om samen met mensen met een dwarslaesie manieren te ontdekken om gezonder, prettiger en energieker door het leven te gaan.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: