Direct door naar content
Golfbaan het Rijk van Nijmegen start met golfaanbod voor mensen met een fysieke beperking afbeelding nieuwsbericht

Golfbaan het Rijk van Nijmegen start met golfaanbod voor mensen met een fysieke beperking

11 oktober 2022

Golf is een geweldige sport voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, of beperking. Toch is de sportkeuze voor mensen met een beperking vaak letterlijk en figuurlijk begrensd. Golfbaan het Rijk van Nijmegen steekt hier een stokje voor en helpt jou ontdekken wat voor mogelijkheden er zijn. 

Golfclinic

Daarom organiseert het Rijk van Nijmegen op 6 oktober van 12:00 tot 13:00 uur een golfclinic voor mensen met een fysieke beperking. Dit doen zij in samenwerking met Stichting Revalidatiegolf, NGF, Fonds Gehandicaptensport en Uniek Sporten. Afgelopen editie was al zeer succesvol. Een groot deel van de deelnemers heeft na afloop zelfs hun golfbaanpermissie gehaald en slaat nu wekelijks een balletje!

Meld je aan

Zin om dezelfde uitdaging aan te gaan, een heerlijke middag in de buitenlucht te hebben en deze mooie sport met anderen mensen met een fysieke beperking te ontdekken? Meld je aan via jose@stichtingrevalidatiegolf.com en je ontvangt alle gegevens om mee te doen. Kom langs! Wij verzekeren je dat je er geen spijt van krijgt.  

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: