Direct door naar content
Vragenlijst: Wat doe jij al aan sport of bewegen of wat zou je graag willen? afbeelding nieuwsbericht

Vragenlijst: Wat doe jij al aan sport of bewegen of wat zou je graag willen?

13 oktober 2022

Wij hebben jullie hulp nodig!!

Graag zouden wij willen weten wat mensen met een beperking in de regio van de Noordkop (Schagen, Hollands Kroon, Den Helder) doen aan sport of bewegen, waar ze dit doen en of ze meer aan beweging of iets anders erbij zouden willen doen. 

De sportdeelname onder mensen met een beperking blijft namelijk achter ten opzichte van de sportdeelname onder mensen zonder beperking en wij zouden dit graag dichterbij elkaar willen brengen. Sport en bewegen draagt namelijk bij aan een betere lichamelijke en ook mentale gezondheid en graag willen we zoveel mogelijk mensen dit laten ervaren.

Om een goed beeld te krijgen hebben wij een vragenlijst gemaakt waar je op sport en beweeggebied veel kunt aangeven, ook waarom je dit eventueel niet doet of wat je graag zou willen. 

De vragenljst kun je hier invullen: Vragenlijst Sport en Bewegen

We hopen met de antwoorden die we krijgen meer mensen en beweegaanbieders beter te kunnen ondersteunen en misschien kunnen we wel kijken naar eventueel nieuw sport/beweegaanbod in de regio als hier vraag naar is.

Heb je vragen of wil je hulp bij het invullen van de vragenlijst dan kun je contact opnemen met Rina Blondeau 0224-214774 of via e-mail rblondeau@teamsportservice.nl 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: