Direct door naar content
Inclusief Esports toernooi met onbeperkte kansen voor iedere gamer afbeelding nieuwsbericht

Inclusief Esports toernooi met onbeperkte kansen voor iedere gamer

19 oktober 2022

In oktober en november is het zover: het eerste Uniek Esports toernooi van Nederland en jij kunt daar bij zijn! Het belooft een super tof event te worden waar gamers met en zonder beperking de strijd met elkaar aangaan in FIFA 22. Dus of je nou met een standaard of speciale controller speelt, iedereen is welkom! Meld je snel aan en wie weet sta jij op 15 november 2022 in het Louwman Museum om de Grand Final te bereiken!

Hoe bereik je de Grand Final?

Voordat je als gamer de Grand Final kunt bereiken gaat er eerst een kwalificatieronde aan vooraf die wordt georganiseerd voor FIFA 22 op de Playstation 4. Deze kwalificatieronde wordt gehouden 29 oktober en start om 19.00 uur. De Grand Final vindt plaats op dinsdag 15 november in het Louwman Museum Den Haag.

Unieke prijzen

Daarnaast maak je als deelnemer van dit Uniek Esports Game event natuurlijk kans op mooie prijzen, zoals gave gaming accessoires. De twee beste gamers (met en zonder beperking) winnen een traineeship bij het Esports Talent Center op Papendal. Hier krijg je training en begeleiding van de beste trainers in de esportswereld!

Mocht je vragen of hulp nodig hebben bij het inschrijven join dan: onze Discord server en laat je vraag achter!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo's partners Uniek Esports

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: