Direct door naar content
Kom naar onze stand bij de VeineDAGEN afbeelding nieuwsbericht

Kom naar onze stand bij de VeineDAGEN

04 november 2022

Op 11 en 12 november wordt de vierde editie van de VeineDAGEN in Gorinchem gehouden. Deze beurs is bedoeld voor ouders en professionals die dagelijks omgaan met kinderen en jongeren met een beperking. Het is een leerzame en inspirerende beurs vol praktische workshops en lezingen. Uniek Sporten is hier ook aanwezig met een stand, waar je ook van alles kunt beleven. Kom dus langs!

De VeineDAGEN is de beurs waar ouders van kinderen met een beperking positieve en praktische handvatten kunnen krijgen om nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Op deze beurs worden lezingen en workshops gegeven en vind je allerlei stands van fabrikanten van hulpmiddelen tot aangepast speelgoed. Het is vooral een plek waar je ouders en kinderen met een beperking elkaar kunnen ontmoeten.

Stand Uniek Sporten

Uniek Sporten heeft op de VeineDAGEN ook een stand waar beweegconsulenten voor je klaar staan met sportadvies op maat voor jouw kind. Vervolgens gaan jullie via onze Sportzoeker samen op zoek naar een sportclub bij jou in de buurt. Ook kun je meer informatie krijgen over Uniek Sporten Hulpmiddelen en een framerunner uitproberen. Daarnaast kun je ook kennis maken met gamen met een beperking dankzij NMA Gaming. Zij kunnen je ook meer vertellen over de mogelijkheden met Uniek Esports. En dan kun je ook nog meedoen aan een toffe winactie: draai aan het rad en je hebt altijd een prijs. Misschien win je de hoofdprijs: een midweek of weekend in een huisje van Europarcs!  

Genoeg redenen dus om even langs onze stand op de VeineDAGEN te komen.

Ga voor meer informatie en (gratis) registreren naar de website.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Aanbevolen berichten

Programma van:

Partners: