Direct door naar content
Golf Clinic in Roosendaal afbeelding nieuwsbericht

Golf Clinic in Roosendaal

04 november 2022

Bewegen is goed voor je, dat weet iedereen. Maar de keuze voor sporten voor mensen met een fysieke beperking is letterlijk en figuurlijk begrensd. Want wat zijn de mogelijkheden als je een ledemaat mist, MS, Parkinson of een niet aangeboren hersenletsel hebt?

Waarom golf?

Golf is écht een sport voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geslacht, of beperking. Het is een geweldige manier om buiten te zijn, te sporten, vrienden te maken en lotgenoten te ontmoeten. En… golf biedt je tegelijkertijd de mogelijkheid voor persoonlijke uitdaging en groei. Er is geen reden waarom niet iedereen van de sport zou genieten, ook niet voor mensen met een beperking. De golfsport helpt in het verder ontwikkelen van de balans, het concentratievermogen en het uithoudingsvermogen.

Op zaterdag 26 november organiseert Golfcentrum Roosendaal in samenwerking met de NGF en Fonds Gehandicaptensport een golfclinic voor mensen met een fysieke beperking. De doelstelling van de clinic is om jezelf een middag op te laden: lekker buiten zijn en de golfsport ontdekken met lotgenoten. Onze golfpro’s leren je de beginselen van de golfsport, dus enige ervaring is geen vereiste.

Durf jij het aan? 

Aanmelden voor de golfclinic door een mail te sturen naar edwinderksen@yahoo.com. Vervolgens ontvang je alle gegevens om op 26 november lekker mee te doen! De golfpro’s hebben ervaring om mensen met een fysieke beperking op een laagdrempelig manier te begeleiden. We zien jouw aanmelding dan ook met grote vreugde tegemoet! Wedden dat je er geen spijt van krijgt?

*Bij slecht weer zal de activiteit doorgaan in de binnenlocatie.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: