Direct door naar content
Wintersport reis voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel ! afbeelding nieuwsbericht

Wintersport reis voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel !

28 januari 2023

Stichting skimaatjes organiseert een actieve skireis voor mensen van 18 jaar of ouder met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Wij willen graag een skimaatje zijn voor mensen die door welke omstandigheden dan ook het net niet alleen kunnen, maar wel graag op wintersport willen om actief te skiën of te snowboarden. De ondersteuning is een-op-een, samen met andere skimaatjes maken wij er een geweldige week van! Heerlijk een week zorgeloos op vakantie gaan en genieten van de sneeuw. Daag jezelf sportief uit, zonder over je grens te gaan. Wij gaan van 28 janurai 2023 tot en met 4 februari 2023. 

Overdag gaan we met elkaar naar het skigebied Gitschberg Jochtal en met je begeleider overleg je de afdalingen die jullie samen gaan maken. Genoeg keuze uit 55 kilometer pistes van wisselende niveaus en met verschillende uitdagingen. Van de organisatie hoor je tijdig waar de koffie voor je klaarstaat en er gezamenlijk geluncht kan worden. Rond een uur of 16.00 zijn we weer in het hotel en is het tijd om te ontspannen. Na een heerlijk gezamenlijk diner is er een afwisselend avondprogramma tot 22.00 uur.

Voor meer informatie. Kijk eens op www.skimaatjes.nl wie weet tot ziens! ⛷️🏂

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: