Direct door naar content
Egmond heroes run!!  afbeelding nieuwsbericht

Egmond heroes run!!

13 november 2022

Bewegen is belangrijk voor iedereen, ook als je een beperking hebt! De Egmond Heroes Run vindt, net als de NN Egmond Halve Marathon, plaats op zondag 8 januari 2023 en is bedoeld voor iedereen met een beperking of chronische aandoening. Het maakt niet uit of je in een rolstoel zit, met een prothese loopt, slechtziend bent, psychologische uitdagingen hebt of totaal iets anders. Jij bent welkom!

Het parcours is zo toegankelijk mogelijk gemaakt, waardoor ook jij kan meedoen in Egmond! Je kunt kiezen uit de afstanden 1,8 of 3 km, waar je een uur over mag doen. Wil je niet alleen lopen, neem dan een buddy mee. Deze ontvangt geen startbewijs, maar mag wel deelnemen ter begeleiding.  
 
Je wordt ontvangen op zondagochtend 09.00 uur in Hotel Zuiderduin. Hier kun je lekker warm blijven tot het startschot gaat. Als het goed is, heb je thuis het startnummer en T-shirt ontvangen en hoef je niets meer op te halen. Samen met jouw begeleider en onze vrijwilligers gaan we richting de start op de Boulevard Noord van Egmond aan Zee. Samen met de kwart marathonlopers gaan jullie van start op het Urban Parcours door de winkelstraat. Bij de finish ontvang je een medaille en kun je nagenieten van jouw inzet en prestatie.
  

  • Gratis deelname
  • Vervoer vanaf de centrale parkeerplaats naar het Hotel 
  • Start om 10.48 uur
  • Een aangepast parcours van 1,8 of 3 KM door het dorp van Egmond
  • Medaille voor jouw prestatie
  • Toegankelijk voor rolstoelers


Wil je meedoen meld je dan aan door een mail te sturen naar Eva@more2win.com. Er is plek 75 deelnemers exclusief buddy! Vol = Vol.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: