Direct door naar content
Gezamenlijke hockeytraining MHC Weesp en Almeerse Hockey Club  afbeelding nieuwsbericht

Gezamenlijke hockeytraining MHC Weesp en Almeerse Hockey Club

14 november 2022

Het was even wennen voor de mannen van het LG-hockeyteam van MHC Weesp om op een trainingsveld te staan met ruim 20 andere hockeyers. MHC Weesp is door uitval van spelers steeds kleiner geworden en trainde daarom mee met de Almeerse Hockey Club. In Almere trainen alle vormen van parahockeyleden gezamenlijk, waardoor er een grote en gezellig groep op het veld staat. Het is mooi om te zien hoe deze groep verschillende spelers elkaar aanmoedigen en helpen om verder te komen. 

Zonnige trainingsdag

Onder een stralende zon werden de spelers uitgedaagd op verschillende vlakken: coördinatie, drijven en afmaken. De zweetdruppels stroomde in overvloed en het hockeyniveau steeg met de seconde. Als afsluiting van de training volgde er een fanatiek partijtje waarbij iedereen meedeed. Ookal wilde iedereen overduidelijk winnen, er werd zelfs in het heetst van de strijd handjes uitgestoken om elkaar overeind te helpen en bemoedigende woorden uitgesproken.  

Na afloop van de training was er dan ook een positieve reflectie. Beide teams staan open voor een samenwerking om ervoor te zorgen dat iedereen kan blijven hockeyen. 

Kom gezellig meedoen!

Ben je na dit verhaal enthousiast geworden voor parahockey? Zowel MHC Weesp als de Almeerse Hockey Club staan open voor nieuwe leden. Neem contact op met Biko Blommestein voor meer informatie, via bblommestein@teamsportservice.nl.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: