Direct door naar content
Sport en plezier in Sportcentrum de Meent afbeelding nieuwsbericht

Sport en plezier in Sportcentrum de Meent

16 oktober 2022

Ruim 25 volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke beperking kwamen op 15 oktober bij elkaar in Sportcentrum de Meent om samen te sporten. De groep bestond uit bewoners van de Amer, de Haar en woongroep Huizer Maatjes. Ook de Oekraïense Alex deed mee. Alles stond in het kader van plezier maken, en dat is prima gelukt! 

De bewoners maakte kennis met verschillende sporten van de sportaanbieders; volleybalvereniging Prima Donna Kaas, korfbalvereniging Huizen en sportclub NVC. Ook ouders en begeleiders waren van harte welkom. Na een goede warming-up werden de deelnemers ingedeeld en kon twee uur sportplezier met elkaar écht beginnen. Tussendoor werd er water en fruit uitgedeeld om weer op krachten te komen. 

Onder de vlaggen van Uniek Sporten, Team Sportservice ‘t Gooi en Sportief Huizen werd een groepsfoto gemaakt. Leuk om te zien hoe iedereen moe maar voldaan op huis weer afging. 

Heb je vragen over het aangepast sporten aanbod? Neem gerust contact op via de mail: bblommestein@teamsportservice.nl

Volg de Facebook of Instagram van Team Sportservice 't Gooi en blijf op de hoogte van alles op het gebied van aangepast sporten in de regio 't Gooi.

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: