Direct door naar content
Nieuwe film voor Uniek Sporten regio Arnhem afbeelding nieuwsbericht

Nieuwe film voor Uniek Sporten regio Arnhem

25 november 2022

Uniek Sporten regio Arnhem heeft het afgelopen jaar in samenwerking met Enrok media een korte film gemaakt, die gebruikt kan worden in de gehele regio.

Uiteraard staat in deze film de sporter centraal. Er komen dan ook verschillende sporters met een beperking en sportmogelijkheden naar voren. Zo zien we Lucas die zijn dankzij de sportzoeker zijn sport vindt bij A.M.H.C. Upward, maar zien we ook Mariecke die (samen met haar geleidehond Jax) aan Pilates doet bij Sportstudio S.P.A. en zien we de enthouasiaste groep sporters bij United Dance Centre en AV De Liemers.

Daarnaast komen ook de verschillende diensten voorbij die we bieden met Uniek Sporten. Denk hierbij aan de Uitleen en Crowdfunding.

Zo willen we samen de bekendheid van Uniek Sporten regio Arnhem én het aangepast sporten vergroten!

Wil je meehelpen?
Wil jij er ook voor zorgen dat het aangepast sporten en Uniek Sporten bekender worden in onze regio? Toon de film dan ook op jouw website of social media! Heb je een beelscherm in een wachtruimte bij jouw organisatie? Laat de film dan af en toe hierop zien! Wil je de film graag opgestuurd hebben? Mail dan naar regioarnhem@unieksporten.nl!

Samen zorgen we namelijk voor dat sporten met een beperking voor iedereen mogelijk is!

Bekijk de film!

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: