Direct door naar content
Uniek Sporten Uitleen beschikbaar door heel Zuid-Kennemerland! afbeelding nieuwsbericht

Uniek Sporten Uitleen beschikbaar door heel Zuid-Kennemerland!

01 juni 2022

Per 1 juni 2022 is de Uniek Sporten Uitleen beschikbaar in alle gemeentes binnen regio Zuid-Kennemerland. Inwoners van Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Velsen en Zandvoort kunnen via deze dienst makkelijker aan (leen)hulpmiddelen komen.

De Uniek Sporten Uitleen is een product van Uniek Sporten/Fonds Gehandicaptensport. Uniek Sporten Uitleen zorgt ervoor dat mensen met een fysieke beperking sporthulpmiddelen kunnen uitproberen. Door de beschikbaarheid van sportvoorzieningen vanuit een uitleenpool, kun je uit het brede aanbod uiteindelijk de sport kiezen die het beste bij je past. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijker een keer mee trainen bij de rolstoelhockeyers van de Kennemer Keien, rolstoelsoftballers van Sparks of rolstoel badmintonners bij BC Duinwijck. Ook kan je kiezen voor een aankoppelbare- of vastframehandbike. 

Hoe werkt het? 
Ga naar de website van Uniek Sporten (https://www.unieksporten.nl/uitleen) en selecteer je gemeente. 
Voor de aanvraag heb je een account nodig. Deze kan je hier direct aanmaken. Heb je al een account? Log dan in. Via welzorg (leverancier) kan je een afspraak maken voor het leveren en afstellen van het aangevraagde hulpmiddel.  

Hulp nodig?
Neem contact op met Dennis via dvdsnoek@sportsupport.nl of 023 303 7 256. 

Meer lezen over de Uniek Sporten Uitleen in Haarlem? Kijk bij deze gerelateerde artikelen:

https://haarlem.nieuws.nl/gemeente/75051/uniek-sporten-uitleen-makkelijker-sporthulpmiddelen-testen/#:~:text=De%20Gemeente%20Haarlem%20ondersteunt%20Uniek,die%20ze%20het%20leukst%20vinden. 

https://sportinhaarlem.nl/nieuws/haarlemse-uitleen-voor-sporthulpmiddelen-geopend/

 

 

Vind jouw sport

Van atletiek tot zwemmen: met onze Sportzoeker vind je gemakkelijk jouw favoriete sport of activiteit. Met meer dan 4250 sportclubs is er altijd een sport die bij je past.

Sport zoeken

Terug naar nieuwsoverzicht

Programma van:

Partners: