Direct door naar content
Inspiratiebijeenkomst Samen Sporten  afbeelding nieuwsbericht

Inspiratiebijeenkomst Samen Sporten

08 december 2022

Samen Sporten. Goud voor trainers en sporters.

Sport maakt vitaal. Sport brengt mensen bij elkaar. Dit geldt voor reguliere sporters maar ook voor sporters met een beperking.

Ontdek wat Samen Sporten doet voor je vereniging. Op woensdag 14 december organiseert Stichting het Gehandicapte kind in Vught een inspirerende workshop voor trainers en bestuursleden. Wat kan samen, wat heb je ervoor nodig? Een avond vol inspiratie, uitwisseling en een koffer vol ideeën en kansen.

Wat kun je verwachten?

Met Samen Sporten, Frame Running Kids laten we zien wat Samen Sporten doet voor je vereniging. Voor je sporters met een beperking én je sporters zonder beperking. Tijdens evenementen, op of rond de trainingen en ook daarbuiten. Deelnemers worden meegenomen in praktijkvoorbeelden en er is volop ruimte voor uitwisseling en inspiratie. Na afloop weet je wat je als trainer en bestuurder nodig hebt om dit mogelijk te maken. Ook ben je bewust van de kansen die Samen Sporten biedt voor trainers en sporters en weet je hoe je anderen hiervoor kunt enthousiasmeren.

  • Waar? Vughtse Sportclub Prins Hendrik, Vught (Sportlaan 1, navigatie: Postweg)
  • Tijd? 17.30-21.30 uur (inloop 17.00 uur, inclusief pauze met soep en broodje)

Aanmelden

Gebruik voor aanmelding het aanmeldformulier. Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. 

Interesselijst

Geïnteresseerd in deze workshop, maar je bent verhinderd? Stuur dan een mail naar Saskia van Baar om je toe te laten voegen aan de interesse lijst.

Terug naar nieuwsoverzicht
Programma van:
Partners: